mandag 1. juli 2013

PEGASUS PÅ SIGDAL ROCK CAFE 29/6-13


Lørdag 29/6-13 satte bussen og Pegasus kursen mot Sigdal.
Det var veldig opplagte gutter som dro av sted til Sigdal for å spille ute på Sigdal Rock Cafe.
Vi var mange som var litt spente på om regnet som skyllet ned ville ta slutt denne dagen eller om det ville bli en våt kveld for bandet og publikummet. Det satte likevel ikke noen demper på gleden over å skulle spille og møte publikum.


 
Det var sang og spilleglede på vei til Sigdal
 
 
Da gutta kom på plass i Sigdal, lettet været og solen skinte gjennom skylaget. Dette tegnet til å bli en super kveld. De rigget opp utstyret og gjorde seg klare til lydsjekk, da Tommy og Geir ble bedt om å ta en pause, for å kunne motta en liten overraskelse. Linda Frøvold hadde selvfølgelig bakt kaker i massevis, da Geir hadde fylt år 27/6 og Tommy den 28/6.
 
Kaka hadde en vokalist/gitarist gris og en trommeslager gris
Veldig fine figurer.
 

 
Og disse to ble selvfølgelig veldig overrasket og ikke minst glade.
De "liker jo ikke" kaker.... he he he
 
 
Når kakene var spist, tok gutta fatt på lydsjekken, som satt som et skudd. Deretter tok de en fortjent pust i bakken, de fikk servert veldig deilig husmannskost til middag. Og gutta kom ut igjen på scenen veldig klare for å sette i gang festen ute i det fine været.
 
 
De åpnet med "Hei vil du danse med meg" som fikk publikum opp og danse. Deretter fulgte flere gullkorn " Bank, Bank", En Scene med meg", "Tar'e snart igjen", "Head og pop" og publikum var med. 

 
Gutta slo skikkelig på stortromma denne kvelden, med mange av låtene fra den kommende plata "Vendepunkt". Låter som "Det burde vært en lov", " Elska under tvil", "Se på meg", "Jeg skal la deg gå" og "Ler med foran, ler av bak".
 
Gutta hadde mange små og morsomme kommentarer seg i mellom, som var med å gjorde at humøret sto i taket. Det er ikke mye selvhøytidighet blant disse gutta. De byr som alltid på seg selv, og er noen små "stand-upere" i tillegg til musikere.
 
I siste settet rundt midnatt, var stemningen på topp, og gutta kom selvfølgelig med mange av sine gode låter, og under "Kine" fikk Tommy seg en liten "pay-back" fra guttas sjåfør Tommen.
 
Tommen kom opp på scenen, tok tak i Tommy sin mikrofon, og ba bandet stoppe.... Tommy ble skeptisk men lo, og de andre i bandet er også litt undrende. Tommen sier :" Du Tommy, det er helt greit at du reiser å besøker frua mi, men en regel gjelder i mitt hjem, ta med deg redskapene dine hjem... ;)" Og overrekker Tommy en stor lilla sak :)
 
Det ble meget latterfylt både på og utenfor scenen. Og dette ble et godt bevis på at gutta slettes ikke tar seg selv så selvhøytidig.
 

 
 
Tommy ble satt bra ut, og han lo veldig godt. "Kine" fikk mange runder med latter og blir nok ikke helt den samme som før. Men så moro!!! Og latteren varte godt inn i "Kamilla Milla" . Publikum danset og lo om hverandre. Det var ingen tvil om at alle virkelig koste seg denne flotte sommerkvelden. Til tross for mye knott og mygg...
 
 
 
De avsluttet kvelden med en dobbel " Dommedag / Kvelden e'kke over" og takket for seg.
Det var en ting publikum var enige om, og det var at de slettes ikke hadde lyst til å la gutta slippe.
De ønsket seg gjerne Pegasus tilbake til Sigdal og Sigdal Rock Cafe.
 
Som en av de som stod på sidelinja eller som danset, opplevde jeg kvelden som en super suksess.  Det var bra lyd, og plassen ga mye naturlig klang ut til både musikere og publikum. Vi fikk skikkelig svingt oss og det var et veldig koselig publikum i Sigdal.
 
TAKK til PEGASUS for en super kveld, og til PUBLIKUM og vertskapet på SIGDAL ROCK CAFE for at dere var med å gjorde kvelden til en suksess.
 
NESTE SPILLEJOBB FOR GUTTA ER NÅ SELJORDFESTIVALEN DENNE UKA OG GUTTA VÅRE SPILLER 3,4 og 5 JULI.
 
TA TUREN DET ER DET VIRKELIG VERDT, FOR DISSE GUTTA ER GODE!



1 kommentar: