tirsdag 11. september 2012

Dansefestivalen på Sel - CD Release 12.7.12





Fantastisk opplevelse, å få se Pegasus på scenen i storteltet på Sel. Snakk om show!!!! 
Her var det kvalitet HELE veien :-) Det var MASSE MASSE mennesker inne i storteltet. Både som hørte på, og som danset. 
Det ble sagt at det var mellom 2500 og 3000 mennesker inne i teltet. Og det må man kunne glede seg over. Gutta spilte 4 sanger fra den nye cd'en Forandringer. Ey! Pusekatt, Kvelden E'kke Over, Head Go Pop! og sist, men absolutt ikke minst Tar'e Snart Igjen. Det MÅ bare kommenteres denne siste her, fantastisk låt, det SVINGER!!!! Denne er det nesten umulig å stå rolig til. Ronny briljerer med vokal og munnspill på denne låta! 

Det var et stort reportoar denne dagen, med Min Første Natt, Kamilla-Milla, Hei! Vil Du Danse Med Meg og mange mange flere. Etter et forrykende show i en drøy time i storteltet, var det på tide med autograf skriving, og køen var IKKE liten, det var mange mange som ville ha cd med autografer på. 

Og så var det en opptreden i Tylden teltet. Gutta glimter til med stor musikalskt talent og mye humor. Her fikk vi også høre andre låter som bl.a Elvis' Blue Suede Shoes og Marius Müller's Den Du Veit osv. Så intimt og moro! Alle inne i det stapp fulle teltet glemte både tid og sted. 

Og ved midnatt entret Pegasus igjen scenen, for andre gang denne kvelden på Tunet. Like energiske, blide og engasjerende var gutta. De sang og spilte i god Pegasus stil, selv på sin 4. opptreden denne kvelden. Det var mye allsang og mye dansing denne kvelden. Fantastisk opplevelse og vi gleder oss vilt til fortsettelsen... Alle hjerter gleder seg........ Jeg tror alle som var her denne kvelden, nå ikke kan høre Head Go Pop! uten å slenge på hodet. Det ble skikkelig stemning når hele salen slang hodet bakover på hele låta. Fantastisk moro! 
En stor takk til Tommy på vokal og gitar, Ronny på vokal, bass og munnspill, Geir på trommer og Odd Arne på trekkspill og keyboard. 

Hilsen Lena

Høy party faktor i Tylden teltet
Det var helt fullt i Tylden-teltet, og et show med humor og allsang 






Klessjekk, før Hovedscenen

Mange benyttet god musikk til å svinge seg på dansegulvet

Hovedscenen

Det var fantastisk liv på dansegulvet, og på scenen

Hovedscenen, gutta stor koser seg

Hovedscenen


Platesignering. Det var mange som ville ha autograf og kjøpe Forandringer

T
Tyldenteltet var så moro, gutta storkoste seg, det gjorde fansen også

Noen fans er mer dedikert enn andre :-)

På Tunet var det mye liv, og folk storkoste seg 







Og her har en fan vært (kremt) Forandringer på mange hyller

Lydsjekk


Lydsjekk
Lydsjekk



Gutta fikk velfortjent kake servert av en fan. Det var godt det :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar